Taart voor vrijwilligers Stichting Berrona

Foto: © Bob Awick

do 9 dec 2021


NAARDEN - Wethouder Alexander Luijten ging dinsdag - in het kader van Nationale Vrijwilligersdag en de Gooise Meren Bedankt-campagne - bij de Stichting Berrona langs. Hij bracht taart mee om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Ook de andere wethouders kwamen in actie. Wethouder Nico Schimmel ging maandag naar wijkcentrum Uit-Wijk en wethouder Barbara Boudewijnse bezocht dinsdagmiddag de vrijwilligers van Watt-nu (Bussum). Eerder bracht wethouder Geert-Jan Hendriks al de lekkernij bij de bibliotheek in Muiden. “Wij zijn trots op iedereen die zich als vrijwilliger inzet voor een ander én voor de vier kernen in Gooise Meren”, zeggen de wethouders.


Op 7 december 2021 werden de vrijwilligers van Stichting Berrona beloond met een enorme taart.

Deze werd aan onze “founder” en penningmeester Mike Muller aangeboden door Wethouder Alexander Luijten van de Gemeente Gooise Meren in het kader van “vrijwilligersdag”. Zelfs met inachtneming van alle RIVM-regels paste iedereen op het dek van ons prachtige schip in de haven van Naarden. Voortzetting van de feestelijkheden gebeurde dankzij havenmeester Gerrit Gortzak op het veel grotere schip De Zwerver. Hier kon iedereen afzonderlijk in het zonnetje worden gezet én vertellen hoe hij bij de Berrona is terechtgekomen. Klaas via de Gemeente, Hans door een advertentie in een plaatselijk blaadje en onze voorzitter gewoon op de steiger. Speciale aandacht was er voor projectleider Wilfred Rotteveel die na heel veel jaren trouwe inzet afscheid moest nemen.

Deze actie is mede in gang gezet door Pietje Vlot van Versa Welzijn Gooise Meren.